Legacy Of UMT Aquaculturist
sila2 la masuk...minum2 dulu...sila2 jangan malu2

Legacy Of UMT Aquaculturist

We wont break...we will always stay together...wherever we are...we are one~
 
HomeHome  Muka DepanMuka Depan  RegisterRegister  Log inLog in  
nak memeriahkan forum...aku open topik baru >> Umah Ensems...dimulai dengan Umah Ensems #1 : Hatchery air tawar... xperlu posting ikut topik...santai2 sesantai2nya...posting sampai 50 dan akan dilock and sila bukak topik baru Umah Ensems #2 : (ups to u tajuk nye)...kita tengok sampai berapa ratus topik ini leh bertahan...off topik + dabel post dibenarkan!!!!

Share | 
 

 dugaan idup yg korang rase paling susah y penah anda alami

Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
taugeh mal
Ahli Baru
avatar

Posts : 63
Join date : 11/08/2009
Age : 31
Location : terengganu

PostSubject: dugaan idup yg korang rase paling susah y penah anda alami   Fri Aug 21, 2009 5:18 pm

Problem ape yg dalam idup korang yg paling susah korang nak lalui..
setiap org mesti ade dugaan2 idup yg xternilai harganyer...pe kate kongsi2 bersama kwn2.. lol! lol! lol! lol! lol! lol!
Back to top Go down
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: dugaan idup yg korang rase paling susah y penah anda alami   Fri Aug 21, 2009 5:21 pm

TS start dlu ler..
so far wat aku, xdak lg yg btol2 wat aku rs ssh yg amat.. sengih
Back to top Go down
adamoo
Admin
Admin
avatar

Posts : 417
Join date : 05/08/2009
Age : 31
Location : terengganu

PostSubject: Re: dugaan idup yg korang rase paling susah y penah anda alami   Fri Aug 21, 2009 5:53 pm

nak habeskan master skung ni...kena lawan ng diri sndri...
rasa nok gila~ serabut

_________________
Back to top Go down
http://aquaculturist0508.forumotion.net
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 32
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: dugaan idup yg korang rase paling susah y penah anda alami   Sat Aug 22, 2009 2:02 am

dugaan ek? time blaja dulu gua pnah idup dgn hnye RM1 shari. RM 1 tu la utk srpn, mkn tgh hari, mkn mlm. dan gua berjaye survive. tu pun nasib baik gua da bli beras blom gua kegawtan ekonomi. lauk pauk gua time tu, telur, ikan bilis, sayur. rotate la 3-3 bende tu slme sminggu. gua lbh rela mkn mcm ne dr pinjm duit mmbr. psl gua tao diorg pun sengkek gk.

skrg ni dugaan gua lbh kpd kerjaye gua. gua rs gua pyh sngt nk dpt keje lain. buk gua x bersyukur... tp gua ade aim gua sndri. dan gua rs kerjaye gua skrg ni x mmbnrkn gua nk cpai aim gua tu. sbb tu gua nk carik keje lain. hahahaha

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
BaCkSpACe
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 18/08/2009
Age : 31
Location : JaPaN

PostSubject: Re: dugaan idup yg korang rase paling susah y penah anda alami   Sat Aug 22, 2009 6:17 am

dugaan idup???
erm...aku rase teramatla banyak...huhuh...
tapi slah satunya yg paling kau ingt pai ke ari ni ialah kejadian masa aku form5..
di saat aku berperang utk trial SPM...disaat tu la aku kehilangan seorang insan yg paling aku sayang melebihi mak n ayah aku masa tu...
insan tu ialah kakak aku...
sepanjang aku blaja dlu dia yg banyak support aku...
sebulan b4 dia g byk bnd dia tinggalkn utk aku...
kata dia yg pling aku ingat suh aku blaja btul2...dpt keje bgus2...sngkn parents aku...bile aku dh berjaya jangan skali2 lupe asal usul aku...
mase besday aku dia col ingatkn yg dia akn bagi aku hadiah bln7 nanti...
pas dia meninggal...aku mik keputusan nk benti skola...puas aku pk mse tu..kire berperang ngan diri sndiri la...last2 aku brjaya lwn..result trial aku mmg hancur mase tu...tapi dgn berkat kesabaran n kegigihan aku (ecehhhh) dpt gak aku jejak kaki ke U...klu korg nk tau tarikh konvo kite sama ngan tarkh arwah akak aku meninggal...ijazah tu la adiah aku utk dia...n pd ari konvo tu la aku rase sebak sgt...pe yg ley aku ckp...klu bkn krane dia,aku takkn knl korg suma....stiap yg berlaku pasti ade hikmah rite?????
Back to top Go down
broken angel
Admin
Admin
avatar

Posts : 130
Join date : 05/08/2009
Age : 31

PostSubject: Re: dugaan idup yg korang rase paling susah y penah anda alami   Sat Aug 22, 2009 10:20 am

dugaan ku..

umo da 23..ari2 dgor mak tnya "kak,ble ko nk kawin?'
aku jwb "watpe nk kawin awl,pitih xdok."
mak aku tiaw "pitih xdok ke ko xde pakwe @ lbh tepat xde org nk ko? bla2....[sehingga 2 page pjg nye] "

hebat dugaan ni..seminggu skali kna prepare jwpn yg lain2

p/s : rasenye terkena badi ekei..smp lani dok menyingle
Back to top Go down
http://www.zenxin.com.my
ain manisa
Ahli Junior
avatar

Posts : 318
Join date : 05/08/2009
Location : jelapang padi

PostSubject: Re: dugaan idup yg korang rase paling susah y penah anda alami   Sat Aug 22, 2009 5:06 pm

tak tau ar nk kata dugaan ni yg plg susah ke tak utk aku harungi... bukan yg plg teruk rasanya, tp antara yg terteruk... hehe~

1) aku kehilangan seorang yg sgt pnting utk aku masa aku lg 2 minggu nk final exam sem 1 kat umt... tp bukan meninggal la... huhu~ putus kwn... mmg teruk ar aku nk kembalikan semangat yg mmg lesap terus... rasa cam nk balik umah ja, tak mau amik exam... but of course, aku sndiri pn agk terkejut, aku berjaya melalui final exam tu dgn baik... hehe~ tp akibat dari peristiwa tu, byk perkara pasal diri aku yg dh berubah.... impact kejadian tu mmg besar la dlm hidup aku...

2) masa aku final yer, dugaan wat fyp... suma org dah ada result, dh blh anta draf akhir thesis, aku sorg tak leh wat analisis data sbb tak da result... ONLY ME..! huhu~ masa tu dlm kepala otak mmg dah ready ar in case aku kena extend sem... g maf tgh2 mlm smpai 1, 2 pg sorg... sbb org lain suma tgh cbuk ngn thesis writing... tmbah menyerabutkan kepala bila supervisor aku ckp, aku mmg susah nk dpt A utk fyp... perghh! cam apa ja aku rasa mendengar kata2 tu... huhu~

- selalunya bila ada something important dlm hidup aku, cth mcm nk exam la biasa nya.. PMR, SPM, n etc. time2 ni la dugaan yg tah apa2 dtg... once kakak aku penah ckp kat aku, hidup ni mmg cmtu... dugaan tu suma sekadar nk uji kekuatan kita pd waktu2 kritikal... bila suma exam or event yg pnting tu dh selesai, ujian tu pn akn hilang... berdasarkan pengalaman, aku rasa mmg ada benar nya jgk kata2 kakak aku ni... afro
Back to top Go down
BaCkSpACe
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 18/08/2009
Age : 31
Location : JaPaN

PostSubject: Re: dugaan idup yg korang rase paling susah y penah anda alami   Sat Aug 22, 2009 5:19 pm

broken angel wrote:
dugaan ku..

umo da 23..ari2 dgor mak tnya "kak,ble ko nk kawin?'
aku jwb "watpe nk kawin awl,pitih xdok."
mak aku tiaw "pitih xdok ke ko xde pakwe @ lbh tepat xde org nk ko? bla2....[sehingga 2 page pjg nye] "

hebat dugaan ni..seminggu skali kna prepare jwpn yg lain2

p/s : rasenye terkena badi ekei..smp lani dok menyingle

hahaha...aku ingat aku sorang je yg kne dugaan camni...
act aku pn sama fana...mak aku sokmo ty bile nk kawin...
aku slalu jwb...relax2 suda..muda ag...
mak aku pon jawab...banyak r ko py relax...relax tgk dah 40thn...pstu dy pn sambungla dgn ceramah yg mals aku nk dgr....
lpas kne ceramah aku pn brlalu tnpa kata...huhuhuh...

aku sng je nk avoid soklan ni dr mak aku...bile nmpk de org anta kad kawen aku akn sboley2ny larikn diri...
bile de kawn2 aku yg tunang or kawen, aku akn wat senyap je...tp bile kantoi jwpn aku sng je...dh jodoh dy cpt nk wat camne...hahaha
Back to top Go down
lavenda9oo8
Ahli Junior
avatar

Posts : 125
Join date : 06/08/2009
Age : 31
Location : PENANG

PostSubject: Re: dugaan idup yg korang rase paling susah y penah anda alami   Sat Aug 22, 2009 6:30 pm

dugaan??? byk la tp antara yg sm cm ain gk ar...fyp...tp ble dh lepas mang 1 kelegaan n sbnrnya byk menda dh blaja dr dugaan to...

skang dugaan bgelar stdnt smula di tmpt yg agk plik sket pntadbirannya...
tp xpela nm pn dugaan.
..cb cri menda2 yg ley ilangkan stress akibat dugaan ni...

antara yg menarik menengok vid2 yg korg post...
yg nok luruh jntg pn ada...
yg lawak pn ada
yg lg lawak ble bende yg nakotkan jd lucu....(cth: boo kt dlm topic cari brg tersembunyi) gelakgolek gelakgolek gelakgolek
Back to top Go down
boo
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 455
Join date : 14/08/2009
Age : 33
Location : lokasi

PostSubject: Re: dugaan idup yg korang rase paling susah y penah anda alami   Sat Aug 22, 2009 8:59 pm

DUGAAN IDUP PLG SUSAH YANG PENAH DAN SEDANG AKU ALAMI

IDOP DAN NK MASOK 25 TAHUN PON DUGAAN NI XPENAH NAK HILANG

INIKAH DUGGAANYA...TAMBAH2 DAH KEJE LAGI BERTAMBAH DUGAANN

DUGAAN NAK BANGUNG PAGI......

P/S:NAPE AKU JADI CONTOH?????
Back to top Go down
blackko
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 129
Join date : 08/08/2009
Age : 32
Location : Selangor

PostSubject: Re: dugaan idup yg korang rase paling susah y penah anda alami   Sat Aug 22, 2009 10:54 pm

boo wrote:
DUGAAN IDUP PLG SUSAH YANG PENAH DAN SEDANG AKU ALAMI

IDOP DAN NK MASOK 25 TAHUN PON DUGAAN NI XPENAH NAK HILANG

INIKAH DUGGAANYA...TAMBAH2 DAH KEJE LAGI BERTAMBAH DUGAANN

DUGAAN NAK BANGUNG PAGI......

P/S:NAPE AKU JADI CONTOH?????

korie dugaan ko sme la ngn dugaan aku..cet..kite serupa (nyanyi)...
dlu kat uma sewa aku slalu lumber ngn abah (spe yg knal la) spe menang bgn plg lmbt....hahaha

p/s:woi caps sume..button caps lock ko rusak ker..cet

_________________
Back to top Go down
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 32
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: dugaan idup yg korang rase paling susah y penah anda alami   Sat Aug 22, 2009 11:25 pm

broken angel wrote:
dugaan ku..

umo da 23..ari2 dgor mak tnya "kak,ble ko nk kawin?'
aku jwb "watpe nk kawin awl,pitih xdok."
mak aku tiaw "pitih xdok ke ko xde pakwe @ lbh tepat xde org nk ko? bla2....[sehingga 2 page pjg nye] "

hebat dugaan ni..seminggu skali kna prepare jwpn yg lain2

p/s : rasenye terkena badi ekei..smp lani dok menyingle

ape kene mengene gua dlm sketsa 'mak gua suro kawin' lu beb? gua terlalu onar utk brcintan2 neh. hahahaa... lbh tpt hati gua da kene kanker smpi nk fall in love pun pyh.
siyesly gua sapot bonda lu trutama statement xde org nk kt lu. hahahaha....
gua lu yg kire ar... mmg xde org nk kt gua pun. (statement sedar diri). hahahahaa afro

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
ikrom
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 16/08/2009
Age : 31
Location : Kay Bee

PostSubject: Re: dugaan idup yg korang rase paling susah y penah anda alami   Tue Aug 25, 2009 12:30 am

aku skang sdang mengalami dugaan n cabaran yg berat....sakit kepala pkir neh....
dugaan mncari calon isteri....hahahahahaha
Back to top Go down
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 32
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: dugaan idup yg korang rase paling susah y penah anda alami   Tue Aug 25, 2009 12:37 am

ikrom wrote:
aku skang sdang mengalami dugaan n cabaran yg berat....sakit kepala pkir neh....
dugaan mncari calon isteri....hahahahahaha

bukan kt kay bee bnyk awek2 cun2 ke? ape daa...
kalo gua da lame jumpe jodoh. hahahaha... tp bgus gk cabaran lu tu. menguji thp kekacakkan lu. hahahahaha afro

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
ain manisa
Ahli Junior
avatar

Posts : 318
Join date : 05/08/2009
Location : jelapang padi

PostSubject: Re: dugaan idup yg korang rase paling susah y penah anda alami   Tue Aug 25, 2009 12:41 am

ramai gak eh dh mula diduga dgn pencarian calon isteri/suami... hehe~ aku mmg sah2 lambat lagi pasal mk bapak aku dh pesan, jgn la dlm masa terdekat ni aku kawin... bg la diorg rest kejap... sbb umah aku dh 3 thn berturut-turut wat kenduri kawin... adik-beradik pn tak da yg cbuk2 tnya... org keliling pn rilek ja... haha~ bab ni hdup aku aman damai... tak da sapa kaco... lol!
Back to top Go down
ikrom
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 16/08/2009
Age : 31
Location : Kay Bee

PostSubject: Re: dugaan idup yg korang rase paling susah y penah anda alami   Wed Aug 26, 2009 2:20 am

nih aku nak kongsi plak dugaan n cabaran nak mulakan kerjaya.... dpt offer keje kena krsus asas kat kem bina semgat kuala kubu bharu...kena kawad...bgun awal pg...yg x best kena jadi ketua platun...bukan sume anggota respek ngan kita... kena maki ngan jurulatih lagi..hadui...jadi ketua plak kena bagi arahan kat depan ramai org...terjerit2 smpai hilang suara aku...ada sorang budak india x puas hati ngan aku pastu dia bleh maki aku dlam dewan mkan depan ramai org tp aku wat x tau je...haha...

gila weh...mana penah wat mende ni sume...jurulatih bukan nk ajar tp trus dimarahnye kitorg....tp mende ni sume byak mmberi pgajran berguna la...

skang neh aku kena plak blaja cmne jd bos...haha...aku jd bos...cam x caye plak...
kena pressure ngan org atasan lg...keje byak lg...tp xpe ini sume cabaran dlam kerjaya...

aku rasa x sia2 blaja ngan pak ali dulu...trimas pak ali...jasamu dikonang.
Back to top Go down
BaCkSpACe
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 18/08/2009
Age : 31
Location : JaPaN

PostSubject: Re: dugaan idup yg korang rase paling susah y penah anda alami   Wed Aug 26, 2009 6:11 am

tak dapat aku bayangkn ikrom mengeluarkn suarenya yg merdu itu gelakgolek gelakgolek gelakgolek
papepn ikrom...syabas aku ucapkn...hehe...

dugaan aku skrg....
sush tul nk lpekn kenangan yg memeritkan hati menangis
Back to top Go down
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: dugaan idup yg korang rase paling susah y penah anda alami   Wed Aug 26, 2009 6:53 pm

slmbe aaah ikrom..
wat xtaw saja ngn mamat india tuh..
dia xpuas ati psal pe?
Back to top Go down
lend00
Ahli Baru
avatar

Posts : 70
Join date : 16/08/2009
Age : 31
Location : pahang

PostSubject: Re: dugaan idup yg korang rase paling susah y penah anda alami   Wed Aug 26, 2009 6:56 pm

india mmg cm2..sm cm pnsyrah upsi y sdg mngjr skang ni..durjana
Back to top Go down
ikrom
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 16/08/2009
Age : 31
Location : Kay Bee

PostSubject: Re: dugaan idup yg korang rase paling susah y penah anda alami   Wed Aug 26, 2009 8:13 pm

Anonymouse wrote:
slmbe aaah ikrom..
wat xtaw saja ngn mamat india tuh..
dia xpuas ati psal pe?

budak india tuh byk wat masalah...lmbat turun la...x dgr ckap...last2 aku tumbuk dia...skit je...x kuat mana pn..bkan tmbuk tang muka...dia x puas hati tu yg dia maki aku tu...
Back to top Go down
BaCkSpACe
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 18/08/2009
Age : 31
Location : JaPaN

PostSubject: Re: dugaan idup yg korang rase paling susah y penah anda alami   Wed Aug 26, 2009 8:32 pm

ikrom wrote:
Anonymouse wrote:
slmbe aaah ikrom..
wat xtaw saja ngn mamat india tuh..
dia xpuas ati psal pe?

budak india tuh byk wat masalah...lmbat turun la...x dgr ckap...last2 aku tumbuk dia...skit je...x kuat mana pn..bkan tmbuk tang muka...dia x puas hati tu yg dia maki aku tu...

ikrom menumbuk mamat tu???? affraid affraid affraid affraid
jage2 sket wei...kang tak pasal2 dy kumpul kroni2 dy...
gelap pemandangan ko nnti..
aku pn agak tak puas ati ngan kaum ni...
student india aku bajet pandai giler la...padahal takde la pandai manepn...
aku suh salin kat papan itam byk sgt alasan dy...
time wat oral tergagap...ikutkn aku bagi markah 0 je...
slamat la aku ni cikgu yg agak baik...
bagi la 10 per 50...
Back to top Go down
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 32
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: dugaan idup yg korang rase paling susah y penah anda alami   Wed Aug 26, 2009 10:03 pm

ikrom wrote:
nih aku nak kongsi plak dugaan n cabaran nak mulakan kerjaya.... dpt offer keje kena krsus asas kat kem bina semgat kuala kubu bharu...kena kawad...bgun awal pg...yg x best kena jadi ketua platun...bukan sume anggota respek ngan kita... kena maki ngan jurulatih lagi..hadui...jadi ketua plak kena bagi arahan kat depan ramai org...terjerit2 smpai hilang suara aku...ada sorang budak india x puas hati ngan aku pastu dia bleh maki aku dlam dewan mkan depan ramai org tp aku wat x tau je...haha...

gila weh...mana penah wat mende ni sume...jurulatih bukan nk ajar tp trus dimarahnye kitorg....tp mende ni sume byak mmberi pgajran berguna la...

skang neh aku kena plak blaja cmne jd bos...haha...aku jd bos...cam x caye plak...
kena pressure ngan org atasan lg...keje byak lg...tp xpe ini sume cabaran dlam kerjaya...

aku rasa x sia2 blaja ngan pak ali dulu...trimas pak ali...jasamu dikonang.

pak ali ade ajar kawad meh? gile ar. stkt kene pressure tu bese ar mane2 pun same... gua da pnah dpt warning letter lg. sume psl kslhan org lain. x psl2 gua pun kene gk. sok kalo dpt bos pompuan lg saket jiwa. kurg konsideration. nk on da spot jer. da terang2 nmpl gua tgh bz wat keje, nk gk suro gua yg setelkn mslh lain. da la pyh nk dngr pndpt org lain. last2 gua lynkn je. mls nk pjgkn crite. tu x pe lg... da la buyers. die lbh dngr ckp officer gua dr ckp gua. gua x dtg balik store lps training die da bising2. kalo officer gua x dtg xpe plak. bnyk kali da gua saoun direct kt die. tp die sengeh2 je. buat muke kiut. angin je gua. skrg gua buat keje ikut pale gua. kalo gua ikut pale die, keje gua gk yg sngkut. lps tu bising2 gua x siapkn keje. nasib baik gua kental org nyer. hahaha... dugaan je sume neh.

p/s: kpd yg akn berkerja, prepare la utk rs ape yg gua rs. myb lbh truk. trutama yg keje dgn syrikat swsta.

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
BaCkSpACe
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 18/08/2009
Age : 31
Location : JaPaN

PostSubject: Re: dugaan idup yg korang rase paling susah y penah anda alami   Thu Aug 27, 2009 1:51 am

aku stuju ngan ekei..
keje ngan swasta mmg sakit jiwa...
teringat kembali saat2 aku keje ngan syarikat kutip hutang...
kne col org suh byr utang...mmg tensen la..aku rase idup aku langsung tak tenang mase keje tu...mane tak...stiap ari aku ne col plg kurg 300 org cust yg ade 4 no tel...korg bayangkn la betape tensennya...tak capai target tak ley balik...pastu bile dh col aku WAJIB dimaki oleh mereka...aku nk marah balik tak ley...tensen dgn bos tensen ngan keje...tmpat keje aku agak sush nk lari melainkn ko dpt keje gomen...nk g temuduga pn ne bagi alasan g konvo tau...klu dy tau tak pasal2 ko kne fired...mmg pemerintahan kuku besi...ari last aku keje aku tlh melepaskn ketensenan bekerja aku slama 3 bln pd sorng cust ni...aku ckp ngan dy baik2 dy ley maki aku...aku pn ape ag...sound dy blik..aku ckp ko dh la berhtang tak reti nk byar..pe ko ingat ko mati nanti ley setel camtu je...hutang seratuspn kedekut nk byr...klu tak mampu nk bayar tak payah la pkai tel...aku pn dgn bangga n puas letk la tepon...puas hati aku Twisted Evil aku dh tak kesh sbb ari tu ari last aku keje...haahahhaha...
Back to top Go down
ain manisa
Ahli Junior
avatar

Posts : 318
Join date : 05/08/2009
Location : jelapang padi

PostSubject: Re: dugaan idup yg korang rase paling susah y penah anda alami   Thu Aug 27, 2009 2:03 am

asal korg anti sgt ngn kaum india nih.? ok ja aku rasa puak tu... hahaha~ kita kan 1 Malaysia...

buat masa ni aku diduga dgn kisah2 bahagia mmbe2 aku bersama ngn pasangan mereka yg terpapar dgn sgt best di blog2 mereka.... apasal cepat sgt diorg ni kawin n menjadi ibu nih.. adoyaii...

p/s: kes jeles ar ni... hahaha~ peace!! peace
Back to top Go down
boo
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 455
Join date : 14/08/2009
Age : 33
Location : lokasi

PostSubject: Re: dugaan idup yg korang rase paling susah y penah anda alami   Thu Aug 27, 2009 7:06 am

standard rr keje..mane2 pon same je ade je tekanang kena plok wat keje adhoc n org baru lg nak mampos tp opismate n bos ak wlaupon sume pompuan mmg sempoi sbb jabatan aku menerapkan semangat kerjasama..pagi2 sebelum masok keje, jabatan aku kene nyanyi lagu wonderpet..aku lead r mase nyanyi sbb aku laki dieorang jerit "kerjasama" jer.. Razz Razz Razz Razz

aku kureng gok ngan kaum kegelapan ni...lau bwk kete cam org gilo.da laa kepala mst kuar tingkap(bkn sume laa) doh la huduh gg tubekkkk....
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: dugaan idup yg korang rase paling susah y penah anda alami   

Back to top Go down
 
dugaan idup yg korang rase paling susah y penah anda alami
Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Legacy Of UMT Aquaculturist :: Pengumuman dan Aktiviti Forum :: Borak kosong-
Jump to: