Legacy Of UMT Aquaculturist
sila2 la masuk...minum2 dulu...sila2 jangan malu2

Legacy Of UMT Aquaculturist

We wont break...we will always stay together...wherever we are...we are one~
 
HomeHome  Muka DepanMuka Depan  RegisterRegister  Log inLog in  
nak memeriahkan forum...aku open topik baru >> Umah Ensems...dimulai dengan Umah Ensems #1 : Hatchery air tawar... xperlu posting ikut topik...santai2 sesantai2nya...posting sampai 50 dan akan dilock and sila bukak topik baru Umah Ensems #2 : (ups to u tajuk nye)...kita tengok sampai berapa ratus topik ini leh bertahan...off topik + dabel post dibenarkan!!!!

Share | 
 

 segmen spesis lelaki kesukaan korg...

Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 32
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: segmen spesis lelaki kesukaan korg...   Tue Sep 01, 2009 4:27 pm

memandangkan isu lelaki hensem dan x hensem tgh rancak diperkatakan kt dlm post skrg ni... maka, mari kte brkongsi pndpt tentang jenis2 laki ni. trutamanya kpd forumer pompuan. yg laki pon buleh gk nk post. siyesly anda x akan di cop sbg gay. this is only an opinion.
mari kte mulakan dgn spesis2 laki. yg gua tao.. ade laki hensem, kiut, macho, materialistik, plastik, pisau cukur, kasanova, playboy, gigolo, dsbg nya.

so, girls... what's your choice? hahahaha

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
pie_spekong
Ahli Junior
avatar

Posts : 184
Join date : 17/08/2009
Location : parit sulong

PostSubject: Re: segmen spesis lelaki kesukaan korg...   Tue Sep 01, 2009 8:26 pm

girls je ke boleh post kt sini..
abeh tu cmne aku nak nek ranking???
haha..gila kosa tol!!!!
Back to top Go down
ikrom
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 16/08/2009
Age : 31
Location : Kay Bee

PostSubject: Re: segmen spesis lelaki kesukaan korg...   Tue Sep 01, 2009 8:51 pm

aku transform jd pompuan jap.....

I suka laki yg beriman,kacak,kaya,penyayang,bukan mata keranjang,....
Back to top Go down
lend00
Ahli Baru
avatar

Posts : 70
Join date : 16/08/2009
Age : 31
Location : pahang

PostSubject: Re: segmen spesis lelaki kesukaan korg...   Tue Sep 01, 2009 9:20 pm

aku pn nk transform jd pompuan gak r...tp bkn jd nyah tp gn teknik jutsu naruto...

saya suka laki y prut bncit, byk wang, byk kndearaan, suka dngdut, ska putar belit org bwhan, ada kuasa dlm krjan...sbb sng wt pjaman cm mntri bsr XXX...suh byr byr pn leh wt main2..

haha... Evil or Very Mad Twisted Evil Twisted Evil
Back to top Go down
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 32
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: segmen spesis lelaki kesukaan korg...   Tue Sep 01, 2009 9:32 pm

pie_spekong wrote:
girls je ke boleh post kt sini..
abeh tu cmne aku nak nek ranking???
haha..gila kosa tol!!!!
post je la..
kan awl2 gua da sound awl, yg laki kalo nk post pun buleh gk...
andai kate gua sorg gadis... gua akn pilih lelaki yg cool...
die wat ape pun nmpk cool... contoh trdekat mcm johnny depp...
(tetibe gua terasa mcm gay la plak)... hahahaha

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
lavenda9oo8
Ahli Junior
avatar

Posts : 125
Join date : 06/08/2009
Age : 31
Location : PENANG

PostSubject: Re: segmen spesis lelaki kesukaan korg...   Tue Sep 01, 2009 9:34 pm

aku xbknan pn laki mcm plihan ko len, mcm ikrom ckp to ok...

ko xssuai transfom jd pmpn la...

meh cni ak gtau pe jnis/spsis laki yg ak ska...

ak ska yg mka nya mnis je time snyum, npk gg putih sebaris lg ensem la bg ak...
jnis yg ssh sgt nk mrh,,,
yg agk snsitif ttg family aku,mksdny amek brt fam ak la...
xplu amek brt psl ak lbh2 sgt,,,
lg...bia miskin rupa,,,tp ad budi pkerti ng org tua
mcm yg pnh ak gtau sblm ni,,,rupa xpntg sgt...asal ak npk ok dh ckup..
ha...1lg bia ssh sm2,sng sm2...
ape ag ar...nt la kalo ak ingt ak taip lg... peace
Back to top Go down
avissawella86 amy
Ahli Junior
avatar

Posts : 120
Join date : 18/08/2009
Age : 31
Location : Perlis - KayBee

PostSubject: Re: segmen spesis lelaki kesukaan korg...   Wed Sep 02, 2009 12:39 am

aku x nak banyak sangat kriteria... aku suka yang JUJUR dan IKHLAS... ada??? Cool
Back to top Go down
http://avissawella86.blogspot.com
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 32
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: segmen spesis lelaki kesukaan korg...   Wed Sep 02, 2009 12:47 am

avissawella86 amy wrote:
aku x nak banyak sangat kriteria... aku suka yang JUJUR dan IKHLAS... ada??? Cool

ade.... nk kene gali ar. bru buleh jumpe... xpun ade dpn mate, tp kte je x pasan... heheheheh Idea

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
avissawella86 amy
Ahli Junior
avatar

Posts : 120
Join date : 18/08/2009
Age : 31
Location : Perlis - KayBee

PostSubject: Re: segmen spesis lelaki kesukaan korg...   Wed Sep 02, 2009 12:53 am

lelaki kesukaan... kalau ada depan mata dan aku perasan kewujudan dia..tapi kalau aku suka pun kang dia tak suka aku camna? huhuhuhu.. Laughing
Back to top Go down
http://avissawella86.blogspot.com
lend00
Ahli Baru
avatar

Posts : 70
Join date : 16/08/2009
Age : 31
Location : pahang

PostSubject: Re: segmen spesis lelaki kesukaan korg...   Wed Sep 02, 2009 1:23 am

x pe amy...kumbang bkn seekor..sbb kumbang selalu bertelur... Shocked
Back to top Go down
adamoo
Admin
Admin
avatar

Posts : 417
Join date : 05/08/2009
Age : 31
Location : terengganu

PostSubject: Re: segmen spesis lelaki kesukaan korg...   Wed Sep 02, 2009 1:31 am

lend00 wrote:
aku pn nk transform jd pompuan gak r...tp bkn jd nyah tp gn teknik jutsu naruto...

saya suka laki y prut bncit, byk wang, byk kndearaan, suka dngdut, ska putar belit org bwhan, ada kuasa dlm krjan...sbb sng wt pjaman cm mntri bsr XXX...suh byr byr pn leh wt main2..

haha... Evil or Very Mad Twisted Evil Twisted Evil

aku ada calon ...BB+UDA pig

_________________
Back to top Go down
http://aquaculturist0508.forumotion.net
ain manisa
Ahli Junior
avatar

Posts : 318
Join date : 05/08/2009
Location : jelapang padi

PostSubject: Re: segmen spesis lelaki kesukaan korg...   Wed Sep 02, 2009 3:52 am

kriteria dayah tu mmg kena la ngn mereka2 yg dayah penah/sedang admire... hehehehe~ mcm kenal ja.... hihi

since tak da sesapa kat cni yg termasuk dlm spesis lelaki kesukaan aku, jd aku leh ar share... kalo tak, ada yg perasan lak kang... (gila bajet ayat... jelir )

- aku suka yg muka nya nmpk sweet, kira tiap2 kali pndg pn secara automatik aku akn tersenyum... w.pn memandang hanya dari jauh... dan w.pn masa tu aku tgh problematic giler...

- pndai mengawal kemarahan dgn baik... kira marah cmna pn dia susah nk tinggikan suara... mmg sure cepat ja terpikat... hehe~ malu aku alergik ngn org cepat membengis ni... huhuhu~

- matured daripada aku, not too childish, tp tak terlalu skema....

- hidup berwawasan...

- tua 2, 3, 4 thn drpd aku... hehe~

sekian, terima kasih... sebarang penambahan akan dibuat sekiranya ada... parti parti parti
Back to top Go down
adamoo
Admin
Admin
avatar

Posts : 417
Join date : 05/08/2009
Age : 31
Location : terengganu

PostSubject: Re: segmen spesis lelaki kesukaan korg...   Wed Sep 02, 2009 4:00 am

ain manisa wrote:
kriteria dayah tu mmg kena la ngn mereka2 yg dayah penah/sedang admire... hehehehe~ mcm kenal ja.... hihi

since tak da sesapa kat cni yg termasuk dlm spesis lelaki kesukaan aku, jd aku leh ar share... kalo tak, ada yg perasan lak kang... (gila bajet ayat... jelir )

- aku suka yg muka nya nmpk sweet, kira tiap2 kali pndg pn secara automatik aku akn tersenyum... w.pn memandang hanya dari jauh... dan w.pn masa tu aku tgh problematic giler...

- pndai mengawal kemarahan dgn baik... kira marah cmna pn dia susah nk tinggikan suara... mmg sure cepat ja terpikat... hehe~ malu aku alergik ngn org cepat membengis ni... huhuhu~

- matured daripada aku, not too childish, tp tak terlalu skema....

- hidup berwawasan...

- tua 2, 3, 4 thn drpd aku... hehe~

sekian, terima kasih... sebarang penambahan akan dibuat sekiranya ada... parti parti parti

abang nawar? Shocked

_________________
Back to top Go down
http://aquaculturist0508.forumotion.net
ain manisa
Ahli Junior
avatar

Posts : 318
Join date : 05/08/2009
Location : jelapang padi

PostSubject: Re: segmen spesis lelaki kesukaan korg...   Wed Sep 02, 2009 4:05 am

penambahan...

- lelaki yg dah berkahwin, awal2 aku akan anggap dia cam abg sahaja... abg yg layak utk dihormati sbg org yg lebih tua... bukan abg lain ek....
Back to top Go down
ikrom
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 16/08/2009
Age : 31
Location : Kay Bee

PostSubject: Re: segmen spesis lelaki kesukaan korg...   Wed Sep 02, 2009 6:39 am

aku ada baca dlam buku...pompuan suke laki yang muka cam 'babyface' tp perangai msti mau matang...ada btol ka?....
Back to top Go down
avissawella86 amy
Ahli Junior
avatar

Posts : 120
Join date : 18/08/2009
Age : 31
Location : Perlis - KayBee

PostSubject: Re: segmen spesis lelaki kesukaan korg...   Wed Sep 02, 2009 1:40 pm

ikrom wrote:
aku ada baca dlam buku...pompuan suke laki yang muka cam 'babyface' tp perangai msti mau matang...ada btol ka?....

errr... kalau aku sebolehnya aku xmo yg babyface ni.. bukan apa, satgi kalau aku berjalan dengan dia orang ingat aku ni kakak, dia tu adik huhuhu! Laughing
Back to top Go down
http://avissawella86.blogspot.com
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: segmen spesis lelaki kesukaan korg...   Wed Sep 02, 2009 1:56 pm

ahahahha~~
ok pe amy.. bwak adik brjalan2..
bleh la org tgk ko sbgai kakak yg prihatin.. bwk adik jejalan..
Back to top Go down
avissawella86 amy
Ahli Junior
avatar

Posts : 120
Join date : 18/08/2009
Age : 31
Location : Perlis - KayBee

PostSubject: Re: segmen spesis lelaki kesukaan korg...   Wed Sep 02, 2009 2:07 pm

hahaha.. so kena cari yg nampak lebih matang dari aku la kan Laughing

lagi satu pasal lelaki yang aku suka.. hm.. aku suka yg xdak misai or janggut or sewaktu dengannya, nampak clean and clear hehehe Laughing
Back to top Go down
http://avissawella86.blogspot.com
lend00
Ahli Baru
avatar

Posts : 70
Join date : 16/08/2009
Age : 31
Location : pahang

PostSubject: Re: segmen spesis lelaki kesukaan korg...   Wed Sep 02, 2009 2:47 pm

jnggut sunnah la amy...tp suh la org tu trim chantek2..

bru x srbut n nmpak lg macho...

kalo misai tebal leh jd cm saddam hussein @ sarjan misai..
Back to top Go down
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: segmen spesis lelaki kesukaan korg...   Wed Sep 02, 2009 3:28 pm

sarjan misai lebat woo misainya..

ko xmo yg da jnggut n misai amy?
ko amekla pie..
tgk la beliau..
wlaupn umo baya kita, masih muda rmaja lagik..
misai tarak.. jnggut nan sehelai.. (ke dah bnyak dah pie??)
kiut pon kiut hape.. xpyah penin carik baju memahal wat adiah..
amek je pkaian jnama kiki lala bg dia.. What a Face

PIE WOO.. WA TGH PROMOT LU NIE..
Back to top Go down
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 32
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: segmen spesis lelaki kesukaan korg...   Wed Sep 02, 2009 5:47 pm

avissawella86 amy wrote:
ikrom wrote:
aku ada baca dlam buku...pompuan suke laki yang muka cam 'babyface' tp perangai msti mau matang...ada btol ka?....

errr... kalau aku sebolehnya aku xmo yg babyface ni.. bukan apa, satgi kalau aku berjalan dengan dia orang ingat aku ni kakak, dia tu adik huhuhu! Laughing


kalo muke matang tp perangai mcm remaja lg mcm ne plak?
amy, menurut firasat gua... gua rs ko akn dpt lelaki my ade misai+janggut....
psl biasenye bende yg kte x suke la slalu dtg pd kte...

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
avissawella86 amy
Ahli Junior
avatar

Posts : 120
Join date : 18/08/2009
Age : 31
Location : Perlis - KayBee

PostSubject: Re: segmen spesis lelaki kesukaan korg...   Wed Sep 02, 2009 11:14 pm

huhuhu.. kalau muka matang, perangan remaja pun susah gak. lagi2 kalau kebudak-budakan.. em..memang aku malas nak layan la yg spesis macam ni huhu..

ak, andai aku dapat yg misai+janggut pun xpala.. kalau dah jodoh kan.. asalkan boleh bahagiakan aku sudah hehehe.. Laughing
Back to top Go down
http://avissawella86.blogspot.com
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 32
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: segmen spesis lelaki kesukaan korg...   Wed Sep 02, 2009 11:23 pm

avissawella86 amy wrote:
huhuhu.. kalau muka matang, perangan remaja pun susah gak. lagi2 kalau kebudak-budakan.. em..memang aku malas nak layan la yg spesis macam ni huhu..

ak, andai aku dapat yg misai+janggut pun xpala.. kalau dah jodoh kan.. asalkan boleh bahagiakan aku sudah hehehe.. Laughing

insyallah... heheheh... kalo umor da tua, muke pun nmpk tua, tp hati remaja amcm? hahahaha

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
BaCkSpACe
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 18/08/2009
Age : 31
Location : JaPaN

PostSubject: Re: segmen spesis lelaki kesukaan korg...   Wed Sep 02, 2009 11:59 pm

urmmm....smlm xsmpt nk on9...siapkn tnda kertas...huhu...
spesis lelaki kesukaan aku....camne ek????
aku ske tgk laki yg ade lesung pipit...sies..walau mke tak ensem camne pn tp klu de lesung pipit ley jtuh tangga klu aku tgk Embarassed Embarassed Embarassed
pastu aku ske lelaki yg mke dy cool je..cthny klu korg tgk citer
jepun..hana yori ke hanazakari ke..aku ske watak yg oguri amik
tu...cool gler...kdg2 org tgk org yg cool ni cam bajet ensem...tp aku
ske...hehehe...
pastu aku ske laki yg ade janggut n janggutnya di trim dgn kemas...yg
de misai aku xbrape ske sgt...cam tua sgt je aku tgk...huhuh...
yg ni dr segi rupa...episod seterusnya aku anta dr segi perwatakan lak...
takley anta bundle kang kurg lak post aku...
bak kate pie...camne nk nek...hahaha
Back to top Go down
broken angel
Admin
Admin
avatar

Posts : 130
Join date : 05/08/2009
Age : 31

PostSubject: Re: segmen spesis lelaki kesukaan korg...   Thu Sep 03, 2009 1:46 pm

kriteria-kriteria yang diperlukan : termenung

1) tinggi
2) selekeh/serabut
3) muke jahat
4) ade krdt kad titanium (credit bkn debit!)

doa
Back to top Go down
http://www.zenxin.com.my
Sponsored content




PostSubject: Re: segmen spesis lelaki kesukaan korg...   

Back to top Go down
 
segmen spesis lelaki kesukaan korg...
Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Legacy Of UMT Aquaculturist :: Pengumuman dan Aktiviti Forum :: Perbincangan Umum-
Jump to: