Legacy Of UMT Aquaculturist
sila2 la masuk...minum2 dulu...sila2 jangan malu2

Legacy Of UMT Aquaculturist

We wont break...we will always stay together...wherever we are...we are one~
 
HomeHome  Muka DepanMuka Depan  RegisterRegister  Log inLog in  
nak memeriahkan forum...aku open topik baru >> Umah Ensems...dimulai dengan Umah Ensems #1 : Hatchery air tawar... xperlu posting ikut topik...santai2 sesantai2nya...posting sampai 50 dan akan dilock and sila bukak topik baru Umah Ensems #2 : (ups to u tajuk nye)...kita tengok sampai berapa ratus topik ini leh bertahan...off topik + dabel post dibenarkan!!!!

Share | 
 

 gelagat budak2...

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
BaCkSpACe
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 18/08/2009
Age : 31
Location : JaPaN

PostSubject: gelagat budak2...   Thu Aug 20, 2009 7:30 pm

First topic message reminder :

aku just nk share ngan korang penglmn aku ngan bdk2 skola...
mungkin korgpn prnh jadi cam diorg b4 ni....and klu korg pn ade pgalam same..jom bork2 sal mreka...tak semestinya korg kne jadi cikgu tuk citer pngalamn camnikan...mane r tau korg de ank sdare ke...mbe ke...
yg pastinya umo bwh dari kite...i mean bork sal budk yg under 18 la...
yg de perangai pelik2....share la k....
Back to top Go down

AuthorMessage
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: gelagat budak2...   Wed Aug 26, 2009 6:39 pm

BaCkSpACe wrote:
malas nk refer2...
nk del...del la...ingt aku kesah????

profff..aku nk ty sket ni...
mmg soklan off topic...
camne nk transfer data dr hardisk pc yg takde monitor ke laptop??

aaa??
sonang ajo bah..
ko cabut hard disk pc tuh, ko taruk dlam casing external hard disk..
tadaaa... jadilah beliau seekor external hard disk.. bes

tp casing extrnal tu kna bli arr.. rege aku xpsti..
sbb aku xpkai.. aku pkai extrnal hard disk yg kcik pnya (laptop)
pyh2, ko carik la monitor sapa2..
cucuk je beliau kat pc tadik..
Back to top Go down
lend00
Ahli Baru
avatar

Posts : 70
Join date : 16/08/2009
Age : 31
Location : pahang

PostSubject: Re: gelagat budak2...   Wed Aug 26, 2009 6:54 pm

wahai rkan2 sekalian sesungguhnye teori2 aquaculture telah dihina oleh seorang india durjana (selaku pensyarah upsi y buta aquaculture)... Evil or Very Mad
dhla ska mrapu dlm lecture..buang masa tul..

oleh y demikian rmai2lah kita kutuk die balik.. say no to primitive theory

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Back to top Go down
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: gelagat budak2...   Wed Aug 26, 2009 7:01 pm

lend00 wrote:
wahai rkan2 sekalian sesungguhnye teori2 aquaculture telah dihina oleh seorang india durjana (selaku pensyarah upsi y buta aquaculture)... Evil or Very Mad
dhla ska mrapu dlm lecture..buang masa tul..

oleh y demikian rmai2lah kita kutuk die balik.. say no to primitive theory

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

pe yg dia hina weyh?
Back to top Go down
lend00
Ahli Baru
avatar

Posts : 70
Join date : 16/08/2009
Age : 31
Location : pahang

PostSubject: Re: gelagat budak2...   Wed Aug 26, 2009 7:03 pm

die enggan mnerima fakta aquaculture..bpgang teguh pd teori kuno tambi
Back to top Go down
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: gelagat budak2...   Wed Aug 26, 2009 7:08 pm

cntohnya? scratch
Back to top Go down
lend00
Ahli Baru
avatar

Posts : 70
Join date : 16/08/2009
Age : 31
Location : pahang

PostSubject: Re: gelagat budak2...   Wed Aug 26, 2009 7:19 pm

die x mau trima hakikat bhw crustacean molting time bln mgmbang pd tgh mlm..jd pd pg brikutnya mstilah saiznya lbh bsor..isi lbh sdap..

y die ckp ketam x leh bsetubuh bla ada chy...jd sbb2 tu la saiz lbh bsr time bulan mgambng...die ingt ketam cm die ke mating tiap2 mlm..
udg rimau pn mating pas molting....die kn tau ktr idup ketam bru la layak nk bg pdpt kuno tu..

MATURE-MOLTING-MATING-SPAWNING...
Back to top Go down
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: gelagat budak2...   Wed Aug 26, 2009 7:22 pm

lntak dia la.. tu la org pgil bodoh sombong.. gelakgolek
dh bdoh xnk ngaku.. dhtu nk ngajr org yg tahu plak..
Back to top Go down
BaCkSpACe
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 18/08/2009
Age : 31
Location : JaPaN

PostSubject: Re: gelagat budak2...   Wed Aug 26, 2009 8:43 pm

haha...terdapat perselisihan kaum disini...
sabar len...ngan kaum diorang mmg tak ley nk betah...
diorgkn kaki belit...lidah panjang...hahaha..

meh aku nk story sket sal ank murid aku...
mse tu aku ngan bangganya nk ajar PAST TENSE...
b4 ajar aku ty la kat diorang ape maksud TENSE?
diorang ngan bangganya menjawab....SEPULUH YG BANYAK...aku ty asal jwb camtu...diorg ckp sbb ade penambahan S kat blakang...
dlm ati aku...smpai camni py 'pandai' la bdk2 ni...
pastu aku ty lak...PAST TENSE de 3 part...1 kite pgl SIMPLE PAST TENSE...yg kedua ape?diorang dengan bangganya lagi skali menjawab HARD PAST TENSE...aku pn ckp...sampai sini je klas kite...esok sy akn ajar bnda ni lagi skali...
pastu kelas yg sama aku ajar literature lak...tjuk the pencils...aku ajar mmg sebijik2 nk bagi diorang paham...last klas aku ty paham tak aku ajar...diorang pn menjawab...CIKGU AJAR KITORANG MACAM AJAR BUDAK TADIKA LA...MESTILA KITORANG PAHAM....dlm ati aku...ni la manusia klu dh bodo sombong!!!!!
Back to top Go down
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 32
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: gelagat budak2...   Wed Aug 26, 2009 10:08 pm

lend00 wrote:
die x mau trima hakikat bhw crustacean molting time bln mgmbang pd tgh mlm..jd pd pg brikutnya mstilah saiznya lbh bsor..isi lbh sdap..

y die ckp ketam x leh bsetubuh bla ada chy...jd sbb2 tu la saiz lbh bsr time bulan mgambng...die ingt ketam cm die ke mating tiap2 mlm..
udg rimau pn mating pas molting....die kn tau ktr idup ketam bru la layak nk bg pdpt kuno tu..

MATURE-MOLTING-MATING-SPAWNING...

lyknye lecturer mcm ni kene headshot dgn sniper. bru rainbow!

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
ikrom
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 16/08/2009
Age : 31
Location : Kay Bee

PostSubject: Re: gelagat budak2...   Thu Aug 27, 2009 7:24 am

ekei47 wrote:
lend00 wrote:
die x mau trima hakikat bhw crustacean molting time bln mgmbang pd tgh mlm..jd pd pg brikutnya mstilah saiznya lbh bsor..isi lbh sdap..

y die ckp ketam x leh bsetubuh bla ada chy...jd sbb2 tu la saiz lbh bsr time bulan mgambng...die ingt ketam cm die ke mating tiap2 mlm..
udg rimau pn mating pas molting....die kn tau ktr idup ketam bru la layak nk bg pdpt kuno tu..

MATURE-MOLTING-MATING-SPAWNING...

lyknye lecturer mcm ni kene headshot dgn sniper. bru rainbow!

rainbow = pelangi.....
Back to top Go down
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: gelagat budak2...   Thu Aug 27, 2009 6:12 pm

ilek2..
bkn smua kaum ni prngai cmtuh..
tp kbnyknnya cmtu la..
tmbh2 klo diorg da geng..
naik tocang la.. amma~~
klo diorg solo je.. kemain baik lg..
Back to top Go down
ain manisa
Ahli Junior
avatar

Posts : 318
Join date : 05/08/2009
Location : jelapang padi

PostSubject: Re: gelagat budak2...   Thu Aug 27, 2009 6:23 pm

lend00 wrote:
wahai rkan2 sekalian sesungguhnye teori2 aquaculture telah dihina oleh seorang india durjana (selaku pensyarah upsi y buta aquaculture)... Evil or Very Mad
dhla ska mrapu dlm lecture..buang masa tul..

oleh y demikian rmai2lah kita kutuk die balik.. say no to primitive theory

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

kalo buang masa, korg tak yah g ar kelas dia... boikot ramai2... hehehe~ cheers

masa budak2 dulu kan... apa agknya menda plg nakal yg penah korg buat... atau pn pengalaman masa jd budak2 sekolah yg rasa cam best ja... kongsi ar kat cni... hehe..

Basketball
Back to top Go down
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: gelagat budak2...   Thu Aug 27, 2009 6:30 pm

aku time budak2 dlu keje mlompat pgr je time malam..
jadik kelawar.. lompat pegi shahab prdana What a Face
lg best time pmr ngn spm..
kitorg mlompat pgr ngan mntak kbnaran dari wrden..
wrdon bg green light, so.. tgal 4 org je kt asrama.. Basketball
Back to top Go down
ain manisa
Ahli Junior
avatar

Posts : 318
Join date : 05/08/2009
Location : jelapang padi

PostSubject: Re: gelagat budak2...   Thu Aug 27, 2009 6:33 pm

Anonymouse wrote:
aku time budak2 dlu keje mlompat pgr je time malam..
jadik kelawar.. lompat pegi shahab prdana What a Face
lg best time pmr ngn spm..
kitorg mlompat pgr ngan mntak kbnaran dari wrden..
wrdon bg green light, so.. tgal 4 org je kt asrama.. Basketball

buat malu nama SMKAK ja... hahaha~ apa menda ada kat shahab tu?? hmpa p pusat snooker pa ni..??
Back to top Go down
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: gelagat budak2...   Thu Aug 27, 2009 6:35 pm

dak la..
saja ja melompat..
kbnykn lepak kat cc la..
xpon lepak kdai mkn.. sembng2 bramah mesra ngn peniaga kt c2..
yg xbleh thn, pniaga tu pn sokong kitorg mlompat.. gelakgolek
Back to top Go down
gabanislam
Ahli Junior
avatar

Posts : 147
Join date : 07/08/2009
Age : 32
Location : between the inner ground and sky

PostSubject: Re: gelagat budak2...   Fri Aug 28, 2009 12:49 am

ni ksh jht ak ms kck2..dl besenye ak ikut mak ak g kdai runcit, kdai tu ad la jual ding dang ngn tora (alah yg kotak dlm ad menan tu..), ble toke kdai tu sbuk lyn2 mak ak, ak kt lua jlnkn misi.. bile tgk line clear je ak amek slh 1 kotak, bukak plastik die pstu tgk dlm die menan ap.. klau xbes ak tutup blk kotak tu, ltk pd tmptnye blk tp belah bwh2.. ak pn amek kotak 1 lg tp xbkak, ak bg mak ak utk byr yg tu.. mknenye ak xkshla yg kotak kdua (jnis yg len) tu menan die lg best ke x..aslkn ak dh tau ap menan kotak yg 1st.. stp kli ak dtg kdai tu, ak jlnkn misi ak n mission is accomplished!!hahaha.. cheers
tp taktik ak xberthn lme.. akhirnye kantoi gak.. pd ari tu ak cm bese wt kje 'murni' tu.. tp bile time nk byr (cm bese kotak len yg baru msh berbalut ak amek), die tnjk mak ak kotak yg ak dh bukak..akhirnye kne byr 2-2..huhuhuhu.. lihatlah btpe nkal n jhtnye ak..hehehee Evil or Very Mad
Back to top Go down
ikrom
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 16/08/2009
Age : 31
Location : Kay Bee

PostSubject: Re: gelagat budak2...   Fri Aug 28, 2009 12:53 am

Anonymouse wrote:
dak la..
saja ja melompat..
kbnykn lepak kat cc la..
xpon lepak kdai mkn.. sembng2 bramah mesra ngn peniaga kt c2..
yg xbleh thn, pniaga tu pn sokong kitorg mlompat.. gelakgolek

ni la keje bdak skola agama...tu yg x leh jd ustaz tuh.... Laughing
Back to top Go down
ain manisa
Ahli Junior
avatar

Posts : 318
Join date : 05/08/2009
Location : jelapang padi

PostSubject: Re: gelagat budak2...   Fri Aug 28, 2009 1:43 am

Anonymouse wrote:
dak la..
saja ja melompat..
kbnykn lepak kat cc la..
xpon lepak kdai mkn.. sembng2 bramah mesra ngn peniaga kt c2..
yg xbleh thn, pniaga tu pn sokong kitorg mlompat.. gelakgolek

jgn2 cc yg sama aku selalu lepak dulu... hahaha~ tp aku msuk siang2 ja...
masa aku sekola dulu, aku pelik sgt... asal tiap kali bila aku masuk cc ja msti org tgk pelik... huhu~ tak kisah la sma ada aku pakai baju biasa atau baju sekolah... kalo baju sekolah tu lg2 ar org tgk aku cam apa ja... xtaw

bulan2 posa ni aku tingat peristiwa masa aku sekolah rendah... darjah 3 waktu tu... aku sekolah ptg... hehe... aku p sekolah, pastu masa rehat aku p beli air sirap kat kantin... siap bungkus lg... yg mak ngn abah aku igt aku posa... tp takdir Allah, tak izin aku nipu mk bapak aku, bungkusan air sirap tu jatuh bedebuk kat ats lantai lalu pecah berderai... kempunan aku nk posa yang yop... tu satu.... pastu satu lg kat umah... abg aku nmpk aku curi2 minum air kat sinki, pastu dia pn repot la kat mak aku... punya la jahatnya aku masa tu, bila mk aku tanya, aku tak ngaku... abg aku tgk aku cam nk mkn ja sbb geram... hehehe~ pastu yg tak tahan lek plk pura2 lembik dan letih padahal aku tak posa pn.... jahatnya aku... huhu~ tak la tiap2 hari aku skip kan... kdg2 ja... jelir
Back to top Go down
BaCkSpACe
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 18/08/2009
Age : 31
Location : JaPaN

PostSubject: Re: gelagat budak2...   Sat Aug 29, 2009 1:30 am

urmmm...mse skola dlu aku mmg teramatla nakal...
klu aku tulis msti berpage2...so aku tulis sket2 la...
dlu aku skola asrama harian...skola aku de 2 sesi...so mse aku form 2 aku la queen of da pembuli...mase de orientasi...aku pakat ngan mmbe aku tuk kne kn bdk2 junior...tradisi kitorang...mse orientasi junior diwajibkan amik sign senior2...so time junior nk minta sign aku,aku akn pastikn mereka amik sign mbe aku dlu...blok aku ngn mbe aku agk jauhla...yg mbe aku lak bile junior sibuk minta sign dy, dy akn suh mintk sign aku dlu...so kesimpulannya junior akn berulang alik dr blok aku ke blok mmbe aku tuk dptkn sign...last2 trakde sorng juniorpn yg dpt sign kitorang...n disebbkn itu,mrk suma didenda Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

kish buli tak tamat disini...stiap kali aku nk bsuh bju (gune mesin) aku akn pastikn turn bsuh slepas aku ialah junior...nnti aku akn suh diorg kuar n jemurkn bju aku...pastu time blik skola aku akn cari bdk tu n ty dh angkt bju aku ke blum...klu dy tak angkt aku ngn marhny akn ckp 'ko pndai jemur bju aku, ko pndaila angkt' jahat...jahat... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

byk lagi yg aku dh buat kat hostel tu...pe je yg aku tak prnh kne...rotan...dh lali dh...kne jln itik...dh bese dh...de satu ari tu aku tak pegi surau smyg jemaah...ustzh cek..aku smbunyi lam locker..ustzh aku siap warning dh...last2 dy kate klu aku taknk kuar, dy kunci aku dr luar...dgn pantasnya aku kuar...huhuh...

omse form3 aku decide nk kuar hostel...aku jumpa ustaz...ustazpn ckp...bgusla awk nk kuar sbb awk de 2 plhn...samada awk nk kuar sndiri ataupn sy buang awk dr hostel...teruk...teruk....
Back to top Go down
ain manisa
Ahli Junior
avatar

Posts : 318
Join date : 05/08/2009
Location : jelapang padi

PostSubject: Re: gelagat budak2...   Sat Aug 29, 2009 1:52 am

BaCkSpACe wrote:
urmmm...mse skola dlu aku mmg teramatla nakal...
klu aku tulis msti berpage2...so aku tulis sket2 la...
dlu aku skola asrama harian...skola aku de 2 sesi...so mse aku form 2 aku la queen of da pembuli...mase de orientasi...aku pakat ngan mmbe aku tuk kne kn bdk2 junior...tradisi kitorang...mse orientasi junior diwajibkan amik sign senior2...so time junior nk minta sign aku,aku akn pastikn mereka amik sign mbe aku dlu...blok aku ngn mbe aku agk jauhla...yg mbe aku lak bile junior sibuk minta sign dy, dy akn suh mintk sign aku dlu...so kesimpulannya junior akn berulang alik dr blok aku ke blok mmbe aku tuk dptkn sign...last2 trakde sorng juniorpn yg dpt sign kitorang...n disebbkn itu,mrk suma didenda Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

kish buli tak tamat disini...stiap kali aku nk bsuh bju (gune mesin) aku akn pastikn turn bsuh slepas aku ialah junior...nnti aku akn suh diorg kuar n jemurkn bju aku...pastu time blik skola aku akn cari bdk tu n ty dh angkt bju aku ke blum...klu dy tak angkt aku ngn marhny akn ckp 'ko pndai jemur bju aku, ko pndaila angkt' jahat...jahat... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

byk lagi yg aku dh buat kat hostel tu...pe je yg aku tak prnh kne...rotan...dh lali dh...kne jln itik...dh bese dh...de satu ari tu aku tak pegi surau smyg jemaah...ustzh cek..aku smbunyi lam locker..ustzh aku siap warning dh...last2 dy kate klu aku taknk kuar, dy kunci aku dr luar...dgn pantasnya aku kuar...huhuh...

omse form3 aku decide nk kuar hostel...aku jumpa ustaz...ustazpn ckp...bgusla awk nk kuar sbb awk de 2 plhn...samada awk nk kuar sndiri ataupn sy buang awk dr hostel...teruk...teruk....

giler nakal ko sya... no wonder ar ko leh join ank2 murid ko skang... sapa besa jd budak nakal masa sekolah2 lu aku ckp, mmg berpeluang utk jd guru yg dedicated.. ahahaha~

sebut psl sembunyi lam loker... aku tingat masa mtrx dulu aku ngelat p smyg jemaah kat dataran... masa tu zaman2 tak berapa nk sedar diri lg... kwn2 aku ar ni ajr... huhu~ aku pn ikut je la... masa mtrix tocang aku naik ckit sbb mmbe yg baik2 dah tak da kan... tah apa2 menda aku buat masa tu... masuk U aku insaf balik dh la.. kembali ke pangkal jln... (tp still aku yg plg suka melanggar peraturan antara dak2 umah aku lu) .. hihi hihi hihi
Back to top Go down
ikrom
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 16/08/2009
Age : 31
Location : Kay Bee

PostSubject: Re: gelagat budak2...   Sat Aug 29, 2009 8:04 am

ceh jahat gile bdak2 pompuan neh....aku x penah la plak wat sume tuh....walaupun dok hostel x penah pon buli bdak2 junior....
Back to top Go down
lend00
Ahli Baru
avatar

Posts : 70
Join date : 16/08/2009
Age : 31
Location : pahang

PostSubject: Re: gelagat budak2...   Sat Aug 29, 2009 9:22 am

sema pnh jd pmbuli.. aku je y pnh kn buli ms skolah dlu..form 1
time tu mula2 msuk SMART aku x de lgsung mmber skolh lm kt c2.. tkontang kanting la keseorangan..pas2 ape lg jd la mgsa buli oleh bdk2 laki y lbh cpt baligh pd ms tu.. time tu ingt lg ada 2 org kutu prahak y slalu wt onar kt aku...
tp nsb baik aku ms tu kaki baca buku teks sejarah... bab y plg aku ska dsr pecah & printah phk british...

dlm usaha mlindungi diri dr trus dbuli..aku pon aplikasikan lah dsr pecah prntah.. tu...

korg tao ape aku wt dlm episod buli balik...haha... aku wt baik2 ngn diorg smpai diorg x ingt dh bhawasenya akulah musuh diorg... pas2 pe lg, aku pecah belahan 2 ekor makhluk tu dan laga-lagakan...sesama mreka...hahaha... gmbiranya ati tgok diorg bgaduh sesama sndiri... tp ms tue aku ade gak selitkan unsur2 fitnah dlm usaha spy mrka tmakan pujukan... Twisted Evil Evil or Very Mad Twisted Evil

dosa mmg la dosa... tp apekan daya.. sbb sema itu adalh salah satu strategi utk mlindungi kpentingan diri... biarlah kutu prahak tu bgaduh sesama sndiri..

ape2 pun kpentingan sndiri perlu mngatasi kpntingan org lain...pd ms tue la.

sbb pd ms y sm aku x de mmber dlm klas tu sbb diorg terikut ngn cikgu BM aku.. cikgu tu anti, x ska pas2 pulau aku sbb aku x mnt join mggu bhs mlayu kt skolah... ade ke patut, sbb benda tu je aku jd mngsa slama 3 taun lmnya...

sbb kt SMART sema pljr ngn guru mngajar x brubah dr form 1-3...

smpai skrg aku x bmnt lgsung utk bjmpa ngn sema ...mlh benci utk bjmpa mereka dan cikgu BM tu... kalu dorg nk dtg ry pon aku ckp aku blk kg...hahaha you lose

cheers .......tp y pntg kemenangan mutlak bg phak aku..... cheers
Back to top Go down
boo
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 455
Join date : 14/08/2009
Age : 33
Location : lokasi

PostSubject: Re: gelagat budak2...   Sat Aug 29, 2009 5:04 pm

HEIL LENG ..... my fuhrer
hebat gile leng mmg politikal thinking tol cam hitler pon ade Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ..aku xpenah dibuli n membuli....jagn kacau kawasan aku n ank buah aku korang selamat...hahahah
Back to top Go down
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: gelagat budak2...   Sun Aug 30, 2009 11:33 am

ko da ank buah ke korie?? Suspect
buas btol ko sya..jhat2 aku pon, xla buli org.. angel
besa la ikrom.. bkan smua org baik.. sengih
Back to top Go down
BaCkSpACe
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 18/08/2009
Age : 31
Location : JaPaN

PostSubject: Re: gelagat budak2...   Sun Aug 30, 2009 4:55 pm

Anonymouse wrote:
ko da ank buah ke korie?? Suspect
buas btol ko sya..jhat2 aku pon, xla buli org.. angel
besa la ikrom.. bkan smua org baik.. sengih

khori kn bapak sgala buah Laughing
ape yg cube utk ko sampaikn disini wahai prop?????
ala..bile ag nk buli org...time skola la...
people col dat as precious memory...chewahhhh bom
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: gelagat budak2...   

Back to top Go down
 
gelagat budak2...
Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Legacy Of UMT Aquaculturist :: Pengumuman dan Aktiviti Forum :: Borak kosong-
Jump to: