Legacy Of UMT Aquaculturist
sila2 la masuk...minum2 dulu...sila2 jangan malu2

Legacy Of UMT Aquaculturist

We wont break...we will always stay together...wherever we are...we are one~
 
HomeHome  Muka DepanMuka Depan  RegisterRegister  Log inLog in  
nak memeriahkan forum...aku open topik baru >> Umah Ensems...dimulai dengan Umah Ensems #1 : Hatchery air tawar... xperlu posting ikut topik...santai2 sesantai2nya...posting sampai 50 dan akan dilock and sila bukak topik baru Umah Ensems #2 : (ups to u tajuk nye)...kita tengok sampai berapa ratus topik ini leh bertahan...off topik + dabel post dibenarkan!!!!

Share | 
 

 [yeayyyyy!!!!aquaculturist da ada forum~#2] : bisnes da maki

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4
AuthorMessage
adamoo
Admin
Admin
avatar

Posts : 417
Join date : 05/08/2009
Age : 31
Location : terengganu

PostSubject: [yeayyyyy!!!!aquaculturist da ada forum~#2] : bisnes da makin maju ni :D   Sun Aug 16, 2009 7:28 am

First topic message reminder :

sambung sini ye...
saya terpaksa tutup topik lama sebab posting da lebay 50....
takot banjir lak forum...

hehehe...
sila2:D

_________________
Back to top Go down
http://aquaculturist0508.forumotion.net

AuthorMessage
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: [yeayyyyy!!!!aquaculturist da ada forum~#2] : bisnes da maki   Tue Aug 18, 2009 12:30 am

napa knfiden ENCIK??
Back to top Go down
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 32
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: [yeayyyyy!!!!aquaculturist da ada forum~#2] : bisnes da maki   Tue Aug 18, 2009 12:31 am

dr gua main teka teki ni baik gua lyn diskavery cenel. dpt gk pekdah. hahaha....
siyesly westing time. hahahaha Suspect

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
ain manisa
Ahli Junior
avatar

Posts : 318
Join date : 05/08/2009
Location : jelapang padi

PostSubject: Re: [yeayyyyy!!!!aquaculturist da ada forum~#2] : bisnes da maki   Tue Aug 18, 2009 12:33 am

aku ada instinct yg kuat ko tak tau lg ke? hahaha~ some of budak kos kita takut ngn aku hanya dgn pandangan mata aku ja... girls la... (poyo gila ayat.. jelir )

btw, aku agak ja... kalo ko ni mmg cik pn aku tak kesah... tp aku rasa tipis ar yg ko ni pemegang gelaran cik.... lol!
Back to top Go down
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: [yeayyyyy!!!!aquaculturist da ada forum~#2] : bisnes da maki   Tue Aug 18, 2009 12:36 am

haha..
mmg la..
xsruh korg teka-teki aku pown..

ko da instinct kuat ke ain?
tp mmg btol aku encik..
Back to top Go down
ain manisa
Ahli Junior
avatar

Posts : 318
Join date : 05/08/2009
Location : jelapang padi

PostSubject: Re: [yeayyyyy!!!!aquaculturist da ada forum~#2] : bisnes da maki   Tue Aug 18, 2009 12:43 am

haha~ no doubt bout that... the way ko balas post pn aku tak penah rasa nk pikir yg ko ni miss... aku kenal ar cara mmbe aku ckp ngn aku cmna... yg pompuan tak da nya nk balas post aku cam ko...

aku saja ja suka layan si hoot2 ni nk main sorok2... hehe~ tak penting sgt utk aku tau identiti dia... cuma tak adil je ar.. org lain post kita tau sapa, tiba2 ada sorg hmba Allah nk main 'aci lut at at' plk... huhu~ apa kes??!
Back to top Go down
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: [yeayyyyy!!!!aquaculturist da ada forum~#2] : bisnes da maki   Tue Aug 18, 2009 12:48 am

mna aku taw..
xdak pon ruang nk perkenal diri ke hape..

aku taw la slap aku gak. nick ni aku wat test2 ja aritu..
sbb tu xbuh pepe info..
tup2 rasa besh. so aku pkai la..

tp besh arr tgk cmne mmbe2 aku lyn aku time diorg xtaw sapa sbnarnya aku.
cam men kol2 mmbe pkai simkad baru la..
sowi ahh klo korg sangin ngan aku..
ngehehehe~
Back to top Go down
ain manisa
Ahli Junior
avatar

Posts : 318
Join date : 05/08/2009
Location : jelapang padi

PostSubject: Re: [yeayyyyy!!!!aquaculturist da ada forum~#2] : bisnes da maki   Tue Aug 18, 2009 12:51 am

besh ek? mmg ar best... aku tak nafikan... tp ckit2 dah ar kan... lepas ko gtau ko sapa lg best aku rasa... kita tgk cmna mmbe2 ko layan ko pasni... hahaha~ Basketball
Back to top Go down
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: [yeayyyyy!!!!aquaculturist da ada forum~#2] : bisnes da maki   Tue Aug 18, 2009 12:53 am

erh.. kmpom aku kna trok pnya...
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: [yeayyyyy!!!!aquaculturist da ada forum~#2] : bisnes da maki   

Back to top Go down
 
[yeayyyyy!!!!aquaculturist da ada forum~#2] : bisnes da maki
Back to top 
Page 4 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Legacy Of UMT Aquaculturist :: Pengumuman dan Aktiviti Forum :: Borak kosong-
Jump to: