Legacy Of UMT Aquaculturist
sila2 la masuk...minum2 dulu...sila2 jangan malu2

Legacy Of UMT Aquaculturist

We wont break...we will always stay together...wherever we are...we are one~
 
HomeHome  Muka DepanMuka Depan  RegisterRegister  Log inLog in  
nak memeriahkan forum...aku open topik baru >> Umah Ensems...dimulai dengan Umah Ensems #1 : Hatchery air tawar... xperlu posting ikut topik...santai2 sesantai2nya...posting sampai 50 dan akan dilock and sila bukak topik baru Umah Ensems #2 : (ups to u tajuk nye)...kita tengok sampai berapa ratus topik ini leh bertahan...off topik + dabel post dibenarkan!!!!

Share | 
 

 secret admirer

Go down 
AuthorMessage
avissawella86 amy
Ahli Junior
avatar

Posts : 120
Join date : 18/08/2009
Age : 31
Location : Perlis - KayBee

PostSubject: secret admirer   Sat Oct 17, 2009 12:25 am

meh kita kongsi pengalaman korang samada korang pernah ada secret admirer atau korang sendri yang jadi secret admirer hehe.. =D
Back to top Go down
http://avissawella86.blogspot.com
ajak syed
Ahli Junior
avatar

Posts : 175
Join date : 31/08/2009

PostSubject: Re: secret admirer   Sat Oct 17, 2009 8:15 am

owh, ade2. mse skolah mngh. tapi amy sblm kitorg pekate ko yg cite kisah secret admirer ko ni dlu. ko kn pengasas topic ni..hehehe
Back to top Go down
Nurul Ashiq
Ahli Baru
avatar

Posts : 57
Join date : 06/08/2009
Age : 31
Location : segmt, johor

PostSubject: Re: secret admirer   Sat Oct 17, 2009 3:12 pm

lor....mne cter secret admirer nye ni?igt msuk topik ni nk bc pengalaman org lainnye....
Back to top Go down
adamoo
Admin
Admin
avatar

Posts : 417
Join date : 05/08/2009
Age : 31
Location : terengganu

PostSubject: Re: secret admirer   Sat Oct 17, 2009 4:10 pm

kalau pasal aku jadi SA penah ar skali...
and mangsa SA tu pon adalah awek aku sndri...
dapat weiii!!! sampai skung pon pueh ati!!! love

orang SA aku x penah lagi setahu aku... notme

_________________
Back to top Go down
http://aquaculturist0508.forumotion.net
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 32
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: secret admirer   Sat Oct 17, 2009 10:41 pm

mmg la life ko x brmakne kt UMT ajak. asik kene kutuk jer.. mau x saket jiwa kn?
hahahaha... secret admire? gua x tao la kalo ade yg minat kt gua yg x hensem, x brape pandai, malas, xde bende2 yg spesel (statement sedar diri). maybe ade, tp mcm bese la, gua wat x tao. lbh tepat gua x amek port sngt. hahahaa..

gua jd secret admire? gua rs ade. mmber matrik gua. die bdk akaun. knal pun atas knal. kire mmbr ats mmbr la. bg gua, die lyk nk brtnding dlm program realiti tv gadis melayu. fizikal x yah ckp la. cukup comel. kire bleh di samakan dgn kecomelan teddy bear di mate bdk2 pompuan. comel n chubby2. siyes ckp, bdk2 laki mmg suke pattern mcm die. tu secara fizikal. yg lain2 tu mmg ade ciri2 gadis melayu sng ckp. mls ako nk elaborate pjg2. yg buat gua suke/ admire die adalah kecomelan bliau. mmg serba serbi comel. tp mcm bese la. sapelah gua utk memetik bunga ditaman. gua bukannye kumbng. cume lalat rumah (gua x bleh blah dgn statment neh). smpi skrg gua masih admire die. tp life must go on. admire2 gk. over admire jd obsessi plak. hahahaa..

P/s: bdk2 matrik perlis kos kte maybe knal die. jap2. gua rs, kajo, ogy, dahlia, kenal kot dgn die. hahaha

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
lend00
Ahli Baru
avatar

Posts : 70
Join date : 16/08/2009
Age : 31
Location : pahang

PostSubject: Re: secret admirer   Sat Oct 17, 2009 10:49 pm

la org laen x post ke?? aku nk bc nota mls nih...dh la senin-jmat fnl exm..sronok lg bc bnda2 kt sni...

p/s; nsb baik aku x dop SA kalu x, sema aku dh post kt cni

aku SA admin...lalalala
Back to top Go down
ajak syed
Ahli Junior
avatar

Posts : 175
Join date : 31/08/2009

PostSubject: Re: secret admirer   Sun Oct 18, 2009 2:20 pm

bengong nye ekei.. sbb aku confuse ar mle2 masuk kustem. standard ar kne lelong. hehehe

stadi hard len. Ko tu student, blom jadik cikgu lgi
Back to top Go down
avissawella86 amy
Ahli Junior
avatar

Posts : 120
Join date : 18/08/2009
Age : 31
Location : Perlis - KayBee

PostSubject: Re: secret admirer   Sun Oct 18, 2009 6:21 pm

hahaha.. korang nih.. ok la, meh aku story pasal SA yg admirer kat aku dengan aku yang jadi SA.
aku citer sal org yg SA aku la dulu. nih jadi masa zaman kolah menengah. mamat nih senior la. mula2 aku xtau pn dia tu SA aku. kisahnya, petang2 bg budak ostel ada prep kan, kitaorg punya prep ni kat kelas masing2. so tiap2 petang  la pi kelas. kisahnya lagi, aku akan dapat surat cintan kt bwh meja. tiap2 petang jugak la. tapi aku tak layan pun. bila ada majlis atau hari guru ka, sukan ka, mesti dapat bunga atau coklat. last2 aku punya keinginan tu sgt tinggi nak tau sapa. last2 aku discover la senior tu. dan dia mengaku. tapi yang buat aku x boleh blah tu, bila aku dah tau dia mula jadi lebih agresif.. terang2 dia tunjuk dia admirer aku. dah jadi cam obses lak..trus aku jadi bengang, reject trus hahahaha!
kisah aku admirer org lak.. hehe.. pun berlaku zaman kolah menengah. aku ada ushar abg senior ni. memang cute la. lama gak la aku dok admirer ja tapi xdak wat pape pn. yang x bestnya, dia sedar aku dok ushar2, last2 aku pun stop la. malas la aku. tapi sungguh aku tak sangka, member aku pun admirer abg tu. dan dia bertindak lebih dengan bg hadiah senyap2. padahal dia tau ja aku dok admirer mamat tu. tah macam mana, abg tu plak bg respon kat aku. then kitaorg kapel. mulanya cambest gak.. tapi lama2 rasa cam x ok lak sebab aku bukannya fall in love pun kat dia.. just admirer suka2 ja. then kitaorg pun clash pas aku crita hal sebenarnya yg aku just admirer ja kat dia tapi xdak hati sgt.
tu la story aku sal SA ni..heheheh..
Back to top Go down
http://avissawella86.blogspot.com
Khairul
Ahli Junior
avatar

Posts : 131
Join date : 25/10/2009
Age : 31
Location : Gelang Patah Johor

PostSubject: Re: secret admirer   Sun Oct 25, 2009 11:33 pm

SA....?????
Bodoh sungguh topik ni....
Takde topik lain ker....
Admin jgn delete post aku ni...
Aku join ni nk kutuk org jer.....
Gi mati ler....
Huhuhuhuhu......
Kalo terasa ko gi masuk hutan tinggal ngn babi hutan....
Hahahahaha.......
Sori yerk....
Aku pn tgah jd SA gak skang....
Memg pedih jd SA ni.....
Rasa nk bunuh jer member sebelah ni......
Back to top Go down
adamoo
Admin
Admin
avatar

Posts : 417
Join date : 05/08/2009
Age : 31
Location : terengganu

PostSubject: Re: secret admirer   Mon Oct 26, 2009 12:26 am

bwahahaha....
aku xkan delete walopun ko terbabas off topik....
x brani aku...

yaaaaa!!!SA sucksss!!!!

_________________
Back to top Go down
http://aquaculturist0508.forumotion.net
avissawella86 amy
Ahli Junior
avatar

Posts : 120
Join date : 18/08/2009
Age : 31
Location : Perlis - KayBee

PostSubject: Re: secret admirer   Mon Oct 26, 2009 12:29 am

Khairul wrote:

Sori yerk....
Aku pn tgah jd SA gak skang....
Memg pedih jd SA ni.....
Rasa nk bunuh jer member sebelah ni......
at least secara tak langsung dah menjawab topik nih gak haahhaha!!!
Back to top Go down
http://avissawella86.blogspot.com
Khairul
Ahli Junior
avatar

Posts : 131
Join date : 25/10/2009
Age : 31
Location : Gelang Patah Johor

PostSubject: Re: secret admirer   Mon Oct 26, 2009 12:57 am

Opppsss.....
Aku pn trlayan ngn topik ni....
Tp bg aku dr korg jd SA utk mase yg lelame korg gtau jer yg korg suka kt dier...
Kalo pnakut guna org tgah jer.....
Tak pun wat cam aku.....
G tau trus aku suke kt dia....
Cpat jer kna reject....
Ci#$#$ak punya Be#$%a...
Hahahaha....
Ni tgah SA kt org lain lak....
Tak tau bila nk konfess...
Minggu dpan kot...
Doakan kjayaan aku....
Back to top Go down
avissawella86 amy
Ahli Junior
avatar

Posts : 120
Join date : 18/08/2009
Age : 31
Location : Perlis - KayBee

PostSubject: Re: secret admirer   Mon Oct 26, 2009 1:23 am

kalau dah suka, jangan tunggu lama2.. tapi biar la ikhlas dan menjurus kepada sesuatu yang lebih baik. kadang2 SA nih hanya sekadar minat.. tak  dak sangat pun feeling2 tapi lebih kepada nak memiliki. so mana hala tuju anda? 
Back to top Go down
http://avissawella86.blogspot.com
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 32
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: secret admirer   Mon Oct 26, 2009 3:44 pm

gua SA sejati. biar xde kesudahan skali pun. hahahaa.. 1 side happyness is gud enough for me. hahahaha... apsl gua terase gua smakin jiwang skrg ni? bile ms plak gua ade awek neh? ape kejadah nye nk jiwang2 tp awek xde? hoover dam!

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: secret admirer   Mon Oct 26, 2009 10:16 pm

SA? ke ISA?
seingat hikayat idop aku, xdak la orang yang jadik SA aku..
aku jadik SA? erh... xdak arr..
stakat tgk skali imbas n trasa suka tu da la..
tp skali imbas saja..
bkannya masok tahap angau maa..
ko da makin jiwang meh ekei?
tunggu masa la tuuu.. hahaha~~
xpon ko da kena guna2.. hahah~~~
Back to top Go down
Khairul
Ahli Junior
avatar

Posts : 131
Join date : 25/10/2009
Age : 31
Location : Gelang Patah Johor

PostSubject: Re: secret admirer   Mon Oct 26, 2009 10:29 pm

ekei dh jd jiwang....
alhamdulilllah....
sampai gak seru ......
slalunyer byk jer setan yg block seru kt ko......
ko gi Zouk naik 70cc ko tue...
tgok awek mane yg sanggup naik moto sakti tu....
Lpas tu ko pinang si gadis yg sanggup tu...
Takyah2 ko kahwin jer trus.....
Hbs citer...
Hahahaha.............
Back to top Go down
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: secret admirer   Mon Oct 26, 2009 10:32 pm

pesal plak setan nak block seru dia??
heran btoi aku ngan ko nie ensem..
Back to top Go down
Khairul
Ahli Junior
avatar

Posts : 131
Join date : 25/10/2009
Age : 31
Location : Gelang Patah Johor

PostSubject: Re: secret admirer   Mon Oct 26, 2009 10:34 pm

Ko ni tak faham maksud abstrak aku.....
Setan tu bknnyer brmksud setan spt yg ko anggap...
aku mksdkn ngn member2 yg berada di sekelilingnyer...
Huhuhuh....
Tinggi sgt ker bhs aku ni???
Takpe demi ko aku rendahkan skit tahap intellegent aku...
Nak adjust kasi mu faham....
Back to top Go down
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: secret admirer   Mon Oct 26, 2009 10:36 pm

blah la...
xbleh tahan aku ngan ayat ko..
pe arr.. membe2 ko kata setan...
ko ni bkan bhasa tinngi..
ko tu yang kurang tinggi..
hahaha~~~
Back to top Go down
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 32
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: secret admirer   Mon Oct 26, 2009 10:46 pm

Khairul wrote:
ekei dh jd jiwang....
alhamdulilllah....
sampai gak seru ......
slalunyer byk jer setan yg block seru kt ko......
ko gi Zouk naik 70cc ko tue...
tgok awek mane yg sanggup naik moto sakti tu....
Lpas tu ko pinang si gadis yg sanggup tu...
Takyah2 ko kahwin jer trus.....
Hbs citer...
Hahahaha.............

moto gua tu skrg ni jd single seater jer. co driver gua da resign..
gua tgh submit applikesen utk sape2 nk ganti position die. huhuhuhuhu

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
Khairul
Ahli Junior
avatar

Posts : 131
Join date : 25/10/2009
Age : 31
Location : Gelang Patah Johor

PostSubject: Re: secret admirer   Mon Oct 26, 2009 11:36 pm

Ok2.....
Kt mane nk download form.....
ade sorg minah ni still available....
duk johor lg.....
hahaha....
Ko off topik dulu, aku ikut jer....
Back to top Go down
ain manisa
Ahli Junior
avatar

Posts : 318
Join date : 05/08/2009
Location : jelapang padi

PostSubject: Re: secret admirer   Fri Nov 13, 2009 11:41 pm

aku jadi SA tu selalu la... tp org SA aku rasanya tak dak kot... nk cita pn mcm terlalu ramai... hehe~ tuka2... kejap org ni, kejap org lain plk... just for fun...
Back to top Go down
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 32
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: secret admirer   Sat Nov 14, 2009 12:11 am

gua jenis suke mengagumi je. xde niat pun utk gua memiliki. cukuplah... hahahaha

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
rifhan_ann
Ahli Skodeng
avatar

Posts : 17
Join date : 06/12/2009

PostSubject: Re: secret admirer   Fri Dec 11, 2009 8:24 pm

SA?hehehe..
bagi ann SA tu just untuk naikkan semangat belajar je..

masa ann kat matrik, ann ada ler admired kat sorg mamat cina nieh..muka dia sebijik cam JUN SANG winter sonata..dah la selalu selisih kuliah fizik dengan ann..pastu memang leh hafal la jadual pertembungan kitorang masa kat melaka tuh..hehehe..ann selalu gak ushar2 result die..perghh..memang la top scorer mamat tuh..ann nieh dah la pada awalnya agak down masa kat sana..ye la, jauh dengan famili and dapat lak kos fizik yang ann tak pernah bayangkan..huhuhu..
then, after a month starting new life kat KMM..ann decided untuk berubah..jadik lebih rajin and cuba bersemangat untuk go on my life kat melaka selama setahun tuh..hehehe..
tak sangka la plak, bila ann first time nak cari port tetap kat library untuk study malam, bertembung dengan JUN SANG..hehehe..mula2nyer ann ingat just kebetulan..but bila lama2 ann try ubah sesekali tempat study, mesti dia pun ada kat sebelah meja ann..sama2 dak fizik, so ann amek peluang untuk bersaing dlm senyap..hehehe..dia la yang wat ann nak tersenyum even tengah sedih sebab tension dengan member bilik..percaya tak?hehehe..
anyway, ann masih berpijak di bumi yang nyata..dia pun maybe tak pernah ter'perasan' kewujudan ann..but its okey..ann jadikan dia motivator gelapku..hehehe..

pasal ann jadi SA tu ann no comment..xtau la ada ke idak..hehehe..
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: secret admirer   

Back to top Go down
 
secret admirer
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Legacy Of UMT Aquaculturist :: Pengumuman dan Aktiviti Forum :: Perbincangan Umum-
Jump to: