Legacy Of UMT Aquaculturist
sila2 la masuk...minum2 dulu...sila2 jangan malu2

Legacy Of UMT Aquaculturist

We wont break...we will always stay together...wherever we are...we are one~
 
HomeHome  Muka DepanMuka Depan  RegisterRegister  Log inLog in  
nak memeriahkan forum...aku open topik baru >> Umah Ensems...dimulai dengan Umah Ensems #1 : Hatchery air tawar... xperlu posting ikut topik...santai2 sesantai2nya...posting sampai 50 dan akan dilock and sila bukak topik baru Umah Ensems #2 : (ups to u tajuk nye)...kita tengok sampai berapa ratus topik ini leh bertahan...off topik + dabel post dibenarkan!!!!

Share | 
 

 KEDAI SUAMI (please vote and/or leave your comment)

Go down 
Go to page : 1, 2  Next

Benarkah perempuan sukar dipuaskan kehendaknya?
Yepz..
45%
 45% [ 5 ]
Nopz..
36%
 36% [ 4 ]
Dunno..
18%
 18% [ 2 ]
Total Votes : 11
 

AuthorMessage
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: KEDAI SUAMI (please vote and/or leave your comment)   Wed Sep 16, 2009 7:59 am

Sebuah bangunan menjual SUAMI baru sahaja dibuka di tengah-tengah kotaraya.

Apabila perempuan pergi ke bangunan tersebut, adanya arahan seperti berikut:

"Anda cuma boleh memasuki bangunan ini SEKALI SAHAJA! Ada 6 tingkat dan nilai produk akan meningkat seiring apabila anda naik ke tingkat yang lebih atas. Anda boleh memilih mana2 produk dari mana2 tingkat, atau anda boleh memilih untuk naik ke tingkat yang lebih atas. TETAPI, anda TIDAK BOLEH berpatah balik untuk turun ke tingkat bawah kecuali untuk keluar dari bangunan ini!"

Nak dijadikan cerita, seorang perempuan masuklah ke dalam bangunan tersebut untuk mencari suami.

Pada tingkat 1, adanya papan tanda di pintu masuk yang berbunyi:
Tingkat 1 - Lelaki di tingkat ini mempunyai kerja.

Pada tingkat 2, adanya papan tanda di pintu masuk yang berbunyi:
Tingkat 2 - Lelaki di tingkat ini mempunyai kerja dan menyayangi kanak-kanak.

Pada tingkat 3, adanya papan tanda di pintu masuk yang berbunyi:
Tingkat 3 - Lelaki di tingkat ini mempunyai kerja, menyayangi kanak-kanak dan agak hensem.

"Wah" dia berfikir, namun dia terasa untuk meneruskan perjalanannya.

Pada tingkat 4, adanya papan tanda di pintu masuk yang berbunyi:
Tingkat 4 - Lelaki di tingkat ini mempunyai kerja, menyayangi kanak-kanak, hensem dan suka membantu anda melakukan kerja-kerja mengemas rumah.

"Oh, bagusnya! Saya sangat teruja!" si perempuan menjerit.
Tetapi, dia masih meneruskan perjalanannya dan sampai ke tingkat 5.

Pada tingkat 5, adanya papan tanda di pintu masuk yang berbunyi:
Tingkat 5 - Lelaki di tingkat ini mempunyai kerja, menyayangi kanak-kanak, sangat hensem, suka membantu anda melakukan kerja-kerja mengemas rumah dan bersifat sangat romantik.

Si perempuan itu terlalu teruja sampai tidak boleh berkata-kata, namun dia masih meneruskan perjalanannya dan sampai ke tingkat 6.

Pada tingkat 6, adanya papan tanda di pintu masuk yang berbunyi:
Tingkat 6 - Anda adalah pengunjung tingkat ini yang ke 31,987,667. Di tingkat ini tiada seorangpun lelaki. Tingkat ini cuma wujud sebagai bukti bahawa wanita sukar untuk dipuaskan . Terima kasih kerana mengunjungi KEDAI SUAMI.

So kawan2, pe pandangan korang dgan cite yg aku amek dari tenet neyh? Especially girls.. Adakah betol wanita sukar dipuaskan kehendak?? No offence to all girls. Please vote and leave ur comment/opinion..
And to ADMIN, if u think this post is a offence, feel free to delete this..
Back to top Go down
adamoo
Admin
Admin
avatar

Posts : 417
Join date : 05/08/2009
Age : 31
Location : terengganu

PostSubject: Re: KEDAI SUAMI (please vote and/or leave your comment)   Wed Sep 16, 2009 9:55 am

wakakakaka...
pompuan...yap...aku stuju...
tapi aku rasa laki pon ada gak yang gini~ Laughing

_________________
Back to top Go down
http://aquaculturist0508.forumotion.net
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: KEDAI SUAMI (please vote and/or leave your comment)   Wed Sep 16, 2009 10:03 am

yep.. laki pon da gak yg cerewet camtu..
tp yang aku jmpa neyh, versi ntok pmpuan pnya.. yg kondem laki xpnah jmpa la plak..
versi aku amek neh, bhasa omputeh.. so, mybe la nmpak sgt ke'kondem'an terhadap pmpuan tuh..
Back to top Go down
boo
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 455
Join date : 14/08/2009
Age : 33
Location : lokasi

PostSubject: Re: KEDAI SUAMI (please vote and/or leave your comment)   Wed Sep 16, 2009 12:45 pm

sume org xxkira laki or pompuan ada kehendak masing2 lagi pon laki n pompuan ni saling bergantungan so pandai2 laa nak puaskan kehendak masing2 samada zahir or batin Razz Twisted Evil
Back to top Go down
avissawella86 amy
Ahli Junior
avatar

Posts : 120
Join date : 18/08/2009
Age : 31
Location : Perlis - KayBee

PostSubject: Re: KEDAI SUAMI (please vote and/or leave your comment)   Wed Sep 16, 2009 2:58 pm

bersyukur dengan apa yg ada.. tapi kalau boleh dapat yang lebih baik apa salahnya kan? nak bli keta pun kena pilih yang terbaik.. ini kan pula suami.. sebolehnya nak la pilih yang betul2 TERBAIK
Back to top Go down
http://avissawella86.blogspot.com
broken angel
Admin
Admin
avatar

Posts : 130
Join date : 05/08/2009
Age : 31

PostSubject: Re: KEDAI SUAMI (please vote and/or leave your comment)   Wed Sep 16, 2009 3:05 pm

yg penting.SUAMI saya mestilah LELAKI.

wakakakaakakkakakakakakakakakakakakakakakakakakaka
Back to top Go down
http://www.zenxin.com.my
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 32
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: KEDAI SUAMI (please vote and/or leave your comment)   Wed Sep 16, 2009 6:28 pm

broken angel wrote:
yg penting.SUAMI saya mestilah LELAKI.

wakakakaakakkakakakakakakakakakakakakakakakakakaka


ade meh istilah suami tp perempuan? kes pengkid da neh... ekceli jwpn lu jwpn slmt beb. hahaha...

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
ajak syed
Ahli Junior
avatar

Posts : 175
Join date : 31/08/2009

PostSubject: Re: KEDAI SUAMI (please vote and/or leave your comment)   Wed Sep 23, 2009 10:33 pm

broken angel wrote:
yg penting.SUAMI saya mestilah LELAKI.

wakakakaakakkakakakakakakakakakakakakakakakakakaka

To all girls yg dh b'pasangan dn yg dh pasang niat nk kawin tu, pls read this; info b'gune ni. Yg pntg mmg logik pd kitorg kaum lelaki ni.. enjoy reading

http://www.tentangcinta.com/tips-cinta/wanita-cinta/8c-buat-suami-benci-isteri/
Back to top Go down
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: KEDAI SUAMI (please vote and/or leave your comment)   Thu Sep 24, 2009 12:04 pm

wah ajak..
promot website http://www.tentangcinta.com nmpak..
bagus.. bagus.. info brguna tuh..

p/s: weyh.. arnab baru bela ka hape?
Back to top Go down
pie_spekong
Ahli Junior
avatar

Posts : 184
Join date : 17/08/2009
Location : parit sulong

PostSubject: Re: KEDAI SUAMI (please vote and/or leave your comment)   Thu Sep 24, 2009 3:19 pm

prop suda pandai melayari laman web tentang chenta.. love love love love love
Back to top Go down
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: KEDAI SUAMI (please vote and/or leave your comment)   Thu Sep 24, 2009 4:58 pm

yang sudah pandai???
website tu ajak yang melayari okeh...
bkannya aku..
Back to top Go down
ajak syed
Ahli Junior
avatar

Posts : 175
Join date : 31/08/2009

PostSubject: Re: KEDAI SUAMI (please vote and/or leave your comment)   Thu Sep 24, 2009 6:59 pm

bkn aku ar yg melayari. org laen yg promote.. hahaha
Back to top Go down
pie_spekong
Ahli Junior
avatar

Posts : 184
Join date : 17/08/2009
Location : parit sulong

PostSubject: Re: KEDAI SUAMI (please vote and/or leave your comment)   Thu Sep 24, 2009 9:53 pm

ye..paham..
korang berdua masih malu2 tuk ngaku..
normal la tu..
Back to top Go down
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: KEDAI SUAMI (please vote and/or leave your comment)   Thu Sep 24, 2009 10:50 pm

shadap u pie..
mmandai aja ko skarang ehh..
da baiknya ko bagi hamster aku kat bawah post aku nih makan..
Back to top Go down
pie_spekong
Ahli Junior
avatar

Posts : 184
Join date : 17/08/2009
Location : parit sulong

PostSubject: Re: KEDAI SUAMI (please vote and/or leave your comment)   Thu Sep 24, 2009 11:11 pm

HOH..naik jenuh aku kasik makan..
tak membeso gok..ape suma yang dia makan jd taik j ke??
takde yang ditukar jd otot, lemak, tulang, sel2 tunjang dan tisu badan?
Back to top Go down
ajak syed
Ahli Junior
avatar

Posts : 175
Join date : 31/08/2009

PostSubject: Re: KEDAI SUAMI (please vote and/or leave your comment)   Fri Sep 25, 2009 1:20 am

nk beso cmnye, dh tu saiz maksimum dia.. hehehe.. ko bg makan 8 tan mknn pon bloh tentu die bleh beso 1 inci
Back to top Go down
Anonymouse
Ahli Senior
avatar

Posts : 599
Join date : 14/08/2009

PostSubject: Re: KEDAI SUAMI (please vote and/or leave your comment)   Fri Sep 25, 2009 3:22 pm

nak wat camne pie..
aku bela dulu korang asyik cucuk dia ngan straw/kertas..
sampai mampos dua2 eko..
keekekeke~~
so bela yang digital la..
xdak setting ntok besorkan dia..

oh tidak.. aku rindu kat hamster aku bila tgk hamster digital ni dok gosok2 mulut dia..
Back to top Go down
Nurul Ashiq
Ahli Baru
avatar

Posts : 57
Join date : 06/08/2009
Age : 31
Location : segmt, johor

PostSubject: Re: KEDAI SUAMI (please vote and/or leave your comment)   Sun Sep 27, 2009 12:18 am

mungkin ye......lumrah lar...sume nk yg terbaik...laki pon nk crk isteri mst lar nk crk yg serba-serbi sempurna kn?kan?....
Back to top Go down
ain manisa
Ahli Junior
avatar

Posts : 318
Join date : 05/08/2009
Location : jelapang padi

PostSubject: Re: KEDAI SUAMI (please vote and/or leave your comment)   Mon Sep 28, 2009 11:08 am

aku rasa tak la susah sgt selagi masing2 ada tolak ansur... kalo nk kata pompuan susah tuk dipuaskan, aku rasa the same way jgk ngn lelaki pn... nk2 kalo dh jadi suami isteri... nk tu, nk ni... semua nk kena layan... mcm raja ja lagaknya... mentang2 la syurga isteri tu bwh tapak kaki suami... kalo isteri tak da kejap pn, umah dh tunggang langgang jadik nya... cari serba serbi tak jumpa... adoii... dpt yg spesis cmni mmg sakit kepala... so wajar la kalo dlm kes2 cmni, isteri tu byk songeh... hahaha~

p/s: aku bukan kata semua nih... sesetengah ja... Razz Razz Razz
Back to top Go down
Nurul Ashiq
Ahli Baru
avatar

Posts : 57
Join date : 06/08/2009
Age : 31
Location : segmt, johor

PostSubject: Re: KEDAI SUAMI (please vote and/or leave your comment)   Mon Sep 28, 2009 1:28 pm

btol2 tu Ain......mne ade yg perfect kn...so...psgn suami isteri dtakdirkn bersama utk sme2 melengkapi pe2 kekurgn....jd..terimalah psgn kte seadanye...dia pon kne terima kte seadanye...
Back to top Go down
pie_spekong
Ahli Junior
avatar

Posts : 184
Join date : 17/08/2009
Location : parit sulong

PostSubject: Re: KEDAI SUAMI (please vote and/or leave your comment)   Mon Sep 28, 2009 3:08 pm

terima la pasangan masing2 dengan seadanya..
org kata pasangan kita neh pelengkap kepada kekurangan dan kelebihan masing2,
Back to top Go down
ikrom
Ahli Junior
avatar

Posts : 287
Join date : 16/08/2009
Age : 31
Location : Kay Bee

PostSubject: Re: KEDAI SUAMI (please vote and/or leave your comment)   Mon Sep 28, 2009 8:59 pm

cam upin ngan ipin ckap...betol...betol...betol...
Back to top Go down
ajak syed
Ahli Junior
avatar

Posts : 175
Join date : 31/08/2009

PostSubject: Re: KEDAI SUAMI (please vote and/or leave your comment)   Tue Sep 29, 2009 12:23 am

pie_spekong wrote:
terima la pasangan masing2 dengan seadanya..
org kata pasangan kita neh pelengkap kepada kekurangan dan kelebihan masing2,

btol 2.. aritu info tuk pmpuan. kali ni info tuk lelaki plak. enjoy reading

http://www.tentangcinta.com/tips-cinta/lelaki-cinta/lelaki-idaman-setiap-wanita/
Back to top Go down
ain manisa
Ahli Junior
avatar

Posts : 318
Join date : 05/08/2009
Location : jelapang padi

PostSubject: Re: KEDAI SUAMI (please vote and/or leave your comment)   Tue Sep 29, 2009 1:05 am

gile ar ajak... nnti la tergerak hati baru aku klik link ko tu... buat masa ni aku tak berapa berminat lagi... ahahaha~
Back to top Go down
ekei47
Admin
Admin
avatar

Posts : 439
Join date : 11/08/2009
Age : 32
Location : pandan indah-bangsar-TTDI-bandar utama-sg.buloh-melaka-kluang-jaybee-kaybee

PostSubject: Re: KEDAI SUAMI (please vote and/or leave your comment)   Tue Sep 29, 2009 1:14 am

gua rs hmpir sume ciri2 tu gua xde.. mybe sbb tu gua xde awek kot. tp yg gua kesah?

_________________
it never was a love. it's an obsession.
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: KEDAI SUAMI (please vote and/or leave your comment)   

Back to top Go down
 
KEDAI SUAMI (please vote and/or leave your comment)
Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Legacy Of UMT Aquaculturist :: Pengumuman dan Aktiviti Forum :: Perbincangan Umum-
Jump to: